Mijn favorieten

Buitenland

Frankrijk:
06560 Valbonne


Prachtig penthouse appartement met 130m2 dakterras op ca 10 minuten van Antibes, deze uitzonderlijke woning is gelegen op het dak van een prestigieuze privéwoning in een rustige omgeving.
 
Genietend van een panoramisch vergezicht op het groene park, de 9-holes golfbaan, een zwembad en een tennisbaan.
 
De toegang is via een nette hal en beveiligd met digitale code. Via de lift naar de 3e en hoogste verdieping die uitkomt op eigen overloop voor het appartement.
 
De woonruimte van 130m is als volgt ingedeeld:
Een hal die toegang geeft tot 3 slaapkamers met allen een eigen badkamer. De kamers zijn ruim (ongeveer 13m2) en hebben veel ingebouwde opslag. Twee slaapkamers hebben directe toegang tot het dakterras. Een volledig uitgeruste open keuken geeft toegang tot de grote lichte woonkamer met ongeveer 53 m2 woonoppervlak. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het fantastische dakterras van circa 130m2, voorzien van een buitenjacuzzi, alwaar een bijzonder uitzicht is over de omgeving.
 
Andere voordelen van deze woning zij o.a.:

  • gesloten parkeerplaats in de kelder;
  • centrale elektrische rolluiken;
  • alarm;
  • geïntegreerde airconditioning;
  • vloerverwarming.

 
Een zeldzame uitzonderlijke woning, ideaal voor primaire of secundaire huisvesting in een bevoorrechte woonwijk. Maandelijkse kosten: ca. € 450,-. Rustig en toch amper 20 minuten van Cannes en 25 minuten van de luchthaven Nice, Côte d'Azur.

Vraagprijs € 765.000,=

Voor de uitgebreide brochure voor dit appartement, klik op onderstaande foto.