Mijn favorieten

Verkoop

Het verkopen van uw woning is een grote stap zowel op emotioneel vlak alsook op juridisch en financieel gebied. De verkoop van uw woning kan allerlei redenen hebben. Samenwonen, gezinsuitbreiding, oudedagvoorziening, een relatiebreuk, overlijden of andere persoonlijke situaties. Vele facetten waarbij een eerlijk, reëel en zakelijk advies van ADVICE Makelaardij kan helpen. Uw eigen ideeën in combinatie met de kennis, inzicht en advies van ADVICE Makelaardij zullen de kansen op verkoop bevorderen.

Om in de huizenmarkt op te vallen is een goede presentatie en een scherpe vraagprijs van groot belang. De frisse en duidelijke presentatie op funda.nl (grootste huizenwebsite van Nederland), diverse manieren van social media (facebook, twitter, etc) en het NVM uitwisselingsysteem zijn slechts een kleine greep uit onze standaard service. Daarnaast maken wij voor u, een geheel persoonlijke website van uw woning (www.straatnaam+nummer.nl). Uw persoonlijke wensen kunnen daarin uiteraard worden meegenomen. Een voorbeeld vindt u op www.makelaarbeuningen.nl. Dit in combinatie met de laagdrempeligheid van ons kantoor door het persoonlijke contact en de bezichtiging bij de woning door de kundige, ervaren makelaar moet iedere gegadigde, voor elke woning vertrouwen geven. Als verkoper en koper een goede vertrouwensband hebben met de NVM makelaar van ADVICE, zijn we al een heel eind op de goede weg. ADVICE Makelaardij begeleidt haar opdrachtgever(s) van het eerste contact tot lang na de notaris.

Meer weten?

Bel ons voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden. Door jarenlange ervaring kunnen wij ons licht laten schijnen op elke fase van de verkoop. Wij adviseren en ondersteunen u graag.

Een ding is zeker: een ADVICE advies is eerlijk, reëel, oprecht en gefundeerd!