Mijn favorieten

Taxatie

De waarde van een woning is altijd een punt van discussie. Zeker de verkoper en de koper hebben daar vaak een andere mening over. Voor een deskundig, objectief, ervaren en betrouwbaar oordeel schakelt u ADVICE Makelaardij in.

Of wanneer er een taxatie nodig is voor een aankoop, verkoop (eventueel onder Nationale Hypotheek Garantie (NHG)), verbouwing, echtscheiding of andere omstandigheden. De ADVICE makelaar regelt het goed voor u.


ADVICE Makelaardij is aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut), hét validatie-instituut voor taxatierapporten van woningen. Dit wil zeggen dat onze taxaties voldoen aan de strengste eisen en normen. Alleen taxateurs die aan de gestelde kwaliteitseisen voldoen kunnen zich bij het NWWI aanmelden. Alle geldverstrekkers in Nederland accepteren een taxatierapport welke door het NWWI is gevalideerd. Een aantal geldvertrekkers stelt een door het NWWI gevalideerd rapport inmiddels verplicht, voor zowel NHG als niet-NHG financieringen.

Als lid van NVM is onze ADVICE makelaar – taxateur gecertificeerd volgens Stichting VastgoedCert kamer Wonen/MKB en het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs. Alleen dan mag een makelaar een taxatierapport uitbrengen dat door alle officiële instanties (banken, belastingdienst, notarissen) wordt geaccepteerd.

Vraag hier direct uw NWWI taxatie aan, die zal worden toegewezen aan ADVICE Makelaardij.