Mijn favorieten

ADVICE MakelaardijMijn naam is Eric van Woezik en ik sta u graag bij in uw zoektocht naar, de verkoop van of de taxatie van uw woning. 

Ik ben geboren, getogen en woonachtig in Beuningen dus goed bekend in en met de regio. Na mijn studie makelaardij in Arnhem heb ik bij een drietal grote makelaarskantoren in Nijmegen en Arnhem gewerkt. Na ruim 14 jaar werkervaring heb ik de stap genomen om zelfstandig te gaan ondernemen. Ik ben gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van particuliere woningen. Als gecertificeerd makelaar kan ik mijn licht laten schijnen op elke fase hiervan. Daarnaast is ADVICE Makelaardij aangesloten bij de branchevereniging NVM. Hierdoor bent u verzekerd van de beste begeleiding en een uitgebreide presentatie (onder andere op funda). Persoonlijke aandacht, interesse in u en uw woning en luisteren naar uw eigen inzicht vind ik als vanzelfsprekend. Door mijn zelfstandigheid kan ik flexibel zijn en inspelen op uw persoonlijke wensen. Zo kan ik samen met u een goed plan van aanpak opstellen. Ook de voor- en nadelen van bepaalde plaatsen, wijken en woningen zijn voor mij geen onbekend terrein.

Om mijn persoonlijke manier van werken zelf te ervaren, hoop ik dat u mij uitnodigt voor een vrijblijvend gesprek. Daarin zal ik mijn uiterste best doen u ervan te overtuigen dat u bij ADVICE Makelaardij aan het goede adres bent.

Ook voor een financieel advies en het regelen van uw assurantiën kunt u bij ADVICE terecht.

Samen met Machteld en het gehele ADVICE team werk ik graag mee aan een goede relatie.
Een vriendelijke groet,
ADVICE Makelaardij

Eric van Woezik
NVM makelaar – taxateur 

www.advicemakelaardij.nl
www.demakelaarvanbeuningen.nl
www.makelaarvanbeuningen.nl