Mijn favorieten

Aankoop

De koop van een huis brengt ingrijpende veranderingen met zich mee. Zowel emotionele als  financiële consequenties. Logisch dat u zich dan graag laat bijstaan door een ervaren NVM makelaar. Een makelaar die eerlijk, reëel en oprecht advies kan geven en die samen met u de onderhandelingen aangaat. ADVICE Makelaardij biedt u deze mogelijkheid.

In een vrijblijvend persoonlijk gesprek nemen wij uw woonwensen op en gaan we op zoek naar de woning die het best bij u past. Wanneer u interesse heeft in een bepaalde woning, maken wij in overleg met alle partijen een afspraak om de woning te gaan bekijken.

Tijdens de bezichtiging wordt de geïnteresseerde meestal overspoeld door alle indrukken. Aan de ADVICE Makelaar de taak om eerlijk en duidelijk advies over de woning te geven. Bij dit advies bespreken wij niet alleen de woning, maar ook de omgeving en uw persoonlijke situatie ten opzichte van de woning. Een ding is zeker: een ADVICE advies is eerlijk, reëel, oprecht en gefundeerd!

Bij een onderhandeling gaat het niet alleen om het aankoopbedrag. Ook randvoorwaarden zoals roerende zaken, opleverdatum en zeker ook de financiering zijn van groot belang. Wij zullen een bouwkundig oordeel geven of eventueel een bouwkundig expert inschakelen.

Komen partijen tot elkaar op basis van prijs en andere voorwaarden dan is de koop beklonken. De makelaars onderling zullen dan zorgen voor een koopakte en nadat deze getekend is zal de akte naar de notaris gaan. ADVICE Makelaardij begeleidt haar opdrachtgever(s) van het eerste contact tot lang na de notaris.

Ook voor begeleiding op maat kunt u bij ons terecht.

 

Meer weten?

Bel ons voor een vrijblijvend gesprek over alle ins en outs die om de hoek komen kijken.